Unien tulkintapalvelu

Vaihe 1
Täytä alla olevaan lomakkeeseen unesi ja kerro itsestäsi hiukan perustietoja. Unen kannalta tärkeitä ovat sukupuoli, ikä, perhesuhteet, työpaikka, viimepäivien sellaiset tapahtumat, jotka ovat liikuttaneet tunteitasi.

Vaihe 2
Teen siitä alustavan tulkinnan käyttäen hyväkseni tietojani ihmisen olemuksesta, tarinaperinteen toimijoista ja näyttämöistä ja symboliikasta vertaa oheiset artikkelit unien ymmärtämisestä ja olemuksesta

Käsityksiini unista ja niiden tulkinnasta voit perehtyä tarkemmin kirjojeni avulla. Unien kannalta keskeisiä ovat: UNISTA ELÄMÄNVIISAUTTA ja TOTUUS ON UNISSA, SADUISSA JA TARINOISSA, jotka löytyvät yläreunan kirjapalkista.

Vaihe 3
Lähetän olettamuksiani unen ymmärrysyhteyksistä ja tulkinnasta osoitteeseesi
Muista, että unen todellisen merkityksen tietää vain unennnäkijä - ulkopuolinen voi vain auttaa merkityksen löytämisessä

Siinä yhteydessä määritän unen pituuden ja käyttämäni ajan perusteella palkkion. Sen vaihteluväli on toistaiseksi 5 - 35 €. Tavoittelen noin 20 euron tuntipalkkiota. Useimmat unet vievät noin 15-30 minuuttia kirjoitusaika mukaan lukien. Normaalisesti perimäni palkkio on siten 5 -10 euroa. Suurin palkkio on vain pitkistä unista ja useasta palautteesta. Unientulkintatarjous toistaiseksi! Vain 10 € / lyhyt uni tai 15 € / pitkä uni. Riippumatta unen pituudesta ja palautteiden määrästä.

Vaihe 4
Niin halutessasi lähetä palaute osoitteeseeni. Haluan tietää, mikä tulkinnassa oli osuvaa ja mikä ei. Tulkinnan osuvuuden unennäkijä tuntee aina tunnekokemuksena: "Ai niin, sitähän se onkin, siihenhän se liittyykin tms."

Vaihe 5
Tarvittaessa lähetän vielä tarkennuksen.

Vaihe 6
Keskustelu voi jatkua tarvittaessa
Lisäpalkkiota perin vain jos niin sovimme.

Klikkaa tähän, niin pääset kirjoittamaan untasi: Tulkintalomake


Palvelen mieluimmin lomakkeen avulla, mutta myös tavallinen kirje ja puhelukin ovat mahdollisia yhteystapoja.
Nämä yhteystiedot löytyvät sivun vasemmasta ylänurkasta.